KALAU ANDA TAK KLIK GMBR NI , MAKNANYA ANDA BUKAN KPOP LOVER SEJATI

ads ads ads ads ads

Sunday, 20 November 2011

Drama artis malaysia ( pecah punggung 4.1 juta ) bahagian 4

bahagian 1bahagian 2
bahagian 3  




milah: eh bedul adk kesyangan ku...pe kau buat dekat sini
(soal milah terketar2 sambil membetulkan baju yg dh serabai)

rosmey: hehe bedul nk kemana tuu..npe jalan kaki .... moto kau mana??
(rosmey cube beramah mesra nk amik hati cover line siap belikan teh o ais bungkus buat bedul)

bedul: ahhhh tak usah korg berdolak dalih lagi..aku da nampak semuanya...kau simpan saja teh o ais kau tuh...aku puasa ganti hr ni..bru hr pertama
(marah betul bedul hingga xperasan habis teh o ais tuu dy minom...jahanam kan smpai habis...skit pon xsaving tok rosmey)

rosmey: kau nampak semua nya????kau rakam x??? blutoth kt aku, aku nk simpan buat ugutan eh silap kenangan...

milah: jahanam laa baby nih...perangai umpama cicak hutan jumpa psp...

bedul: shadaaappp uolsss !!!! kak mil...balik...xmalu ke berkepit dgn lelaki bukan muhrim???

milah: laa bedul...mmg akak nk balik pon..tp kau ajak beborak tgh jalan nih akak follow je kan baby
(jawab mila slumber smbil menggedik dgn rosmey)

rosmey: sudah laa bedul apa mau kecoh....lu kluar dating dgn fashah kt tpt tersembunyi boley jek apsal kitorg xley???

bedul: kau diam cendawan....kang aku sepak bru kau insap masuk parti pembangkang nanti...ini hal kami sekeluarga jgn masuk cmpur
(marah bedul smbil smbil menggayakan aksi pemain bola mahu menggambil sepakan penalti)

(pin pin...pon pon...)

gambus: hoiiii...apekejadahnye duduk bersila tgh jalan ni...nk borak balik rumah la woiiii...dasar hanjing !!!!

bedul: woiii mulot chantekss skit (pekik bedul sambil menunjukkan jari tgh ke arah gambus...milah dan rosmey mengambil kesempatan melarikan diri pabila melihat tumpuan bedul akn beralih arah kepada seteru utamanya gambus)

gambus: ada aku kesah...blah laa (balas gambus smbil melakukan aksi yg sama)

(asl boring plak episod kali ni..tgk direkter pak rudi pistal siap duk men poker dgn azweena alagapas - penulis)

bedul: ehh...tu mcm awek aku kt dlm kereta sebelah gambus jahanam tuu...ape dy buat kt situ...(haty bedul tambah membara...lalu di lemparkan batu pada pak rudi tanda suh cut...bliau nk ke tandas dgn kadar segera)



milah: u...i xtw laa nk buat mcm mana...mati2 adk i xrestu hbungan i dgn rosmey...
(luah milah dgn perasaan sayu smbil mengaru pelipat lutot yg berkurap)

ikaan vavila: chill la beb..u kan kakak dy...u lg berkuasa
(pujuk ikaan smbil tolong menggaru kurap milah berjemaah)

milah: u xknal adk i..dy garang tw..perangai mcm komunis...muka da la xhensem...menyampah betul..(tempelak milah dgn poyo..padahal muka dy dgn bedul 99.99% sama...cehh)

ikaan vavila: pe plak xknal..kcik2 dulu biasa mandi tdo sesama..kita kan sepupu
(jawab ikaan dgn penuh perasaan...muka ikaan nih pon 99.97% sme je dgn milah...so xpyh byg jauh2...iras2 ank bangla kacuk burma jek)

milah: ape bangang ko ni ikan...da lme ikan bengap plak tuh...bkn tuu maksud aku..perangai dy la...
(marah milah sambil menyiku sum2 ikaan sampai terkehel)

ikaan: laa ckp laa awl2...hmm so hape plan kau nih
(soal ikaan smbil membetulkan sum2 bliau yg tumpah)

milah: aku ingat nk kawen lari la kt naratiwat
(bentak milah sambil buang angin di telinga ikaan agar ikaan mampu mengenal key da pitch angin bliau...bab bau blakang kira...sgt jahanam perngai milah...)

ikaan: penat laa kawen lari...bersanding duduk je la..bru mcm pinang di ketuk tukul
(jawab ikaan sambil mengibas2 muka dan muntah ats rambut milah)

mila: ish penat laa cakap dgn kau nih...baik aku pegi mandi...da seminggu aku xmandi..hari2 bekerjasama dgn rosmey
(milah berlalu sambil menyampu rambut menggunakan muntah ikaan)

ikaan: aaa xpe lah kalau penat ko BBM aku..aku nk berak blik sebelah

(sementara itu bedul maseh bertekak dgn gambus si tgh jalan sampai jem jalan kampung tuu...fashah siap ngeteh kt warung tepi jalan tggu dorg bertekak..macam kucing bunyi je lebey aksi xde..pak rudi plak tdo xbgon2...lw x da lama cut...rosmey kini di rumah azweena alagapas...what???ape dy buat di situ????)
Read more...

Tuesday, 15 November 2011

Drama Artis Malaysia ( pecah punggung 4.1 juta ) bahagian 3

bahagian 1
bahagian 2 

hari ini bedul da xthn lagi...dia mahu cepat menyetelkan masalah cinta bersegi2 yg bliau hadapi...fasha sendat harus di miliki wlu terpaksa bermain catur dgn gambus ....dlm masa yg sama cinta terlarang mila dan rozmey harus di putuskan...bliau nekad berjumpa dgn bomoh paling handal di mogadishu yg kini menetap di bawah jambatan MRR2 k.l "dukun azweena ali baba's alagapas komprass"

bedul:heloooo feewitttt...dukun azweena ali babas alagapas komprasss...r u home????(home ke ni??TDDMKA~ bedul menggayakan aksinya)

azweena:bra tarataa taa taa BITCH nono nana...sape kau wahai jantan hanjing????

bedul:chantekss skit mulot al bapoki..aku tampar punggung kau nt br kau tw erti penyesalan....aku dtg nk deal bisnes baaaeeeeeeeek punya dgn kau(bedul menunjukkan tanda bagus dgn konfiden level yg tggi...showmanship juga mantopp)

azweena:alah aku bab2 jd ibu aym nih aku mls lah (azweena alagapas menjawab sambil lewa kerana sedang melukis karikatur wajah idol kesayangannya matts syabu di dinding konkrrit MRR2)

bedul:bukan....ini berkaitan dgn jutawan cendawan serbaguna itu...

azweena:rozmey?????????(azweena alagapas terkesima smbil cuba mengetik kaki2 lipan dedak di telinga bedul)

milah:baby....i dh xthn lg...i rase kita kena bwk haluan masing2
(milah mula menitiskan air hidung dan tersedak2 kahak)

rosmey: y darling y?????
(rosmey tidak dpt menerima kenyataan lalu menyepak tenggiling laut yg tgh mengorek cagu milah)

milah:adk i bedul xmerestui hubungan kita...sobs sobs
(milah memujuk tenggiling td agar xberasa haty dgn tindakan kekasih jahanamnya itu)

rosmey:ahhhhh pegi mamfuss lah bedul tuu...selagi dia ada haty i xsenang lenang 
(rosmey melepaskan geram lagi kali ini menyepek tenggiling itu lebey jauh)

milah:xboleh begitu baby...dy kan bakal adk ipar u dan wali band kita nanti
(jawab mila bersungguh2 smbil cuba menangkap tenggiling laut yg melambung td tapi gagal kerana telah di sambar pak rudi pistal)

bedul: ya rosmey...
(jawab bedul sambil memamah kaki2 lipan dedak yg tertinggal di bra buatan tangan azweena alagapas)

azweena: knapa dgn bliau...nk masuk meminang kakak kau ke???

bedul: bukan laa hanjing...aku nak kau santet dy menjadi remaja punk yg ketandusan kasih syg mak ayh...menyampah siot style rambot bliau
(bedul menyatakan hajatnya sambil mencuba kasut tumit tggi azweena)

azweena: ko bedul mulot puaka betol panggil aku hanjing...aku nih bru blik umrah tw
(marah azweena serentak menyorokkan kasutnya takot di rembat bedul)

bedul: xde maknenya umrah kau tuu..mulot puaka jugak xsudah...so mcm mane..mampukah kah menunaikan hajat jahanam aku nih???

azweena: chantekss jugak..aku pon dendam dgn beliau nih...jual ubt slim pirate kt aku...tgk laa perot aku da mcm pregnant kau tgk..padahal aku masih dara
(bedul muntah mendengar pengakuan azweena seraya berkata dlm haty...mamat negro pon terkelendat nafsu tgk ko al bapoki oiii)

azweena: hah tuu ngumpat aku dlm haty lah tuu kalau da buat aksi TDDMKA~ tu...nyampah tw (azweena membalas separuh merajuk...geli nak mampos perangai)

(p/s- pnulis juga muntah melihat aksi azweena alagapas...pak rudi pistal selaku pengarah pura2 pengsan melihat adengan yg di tokok tambah azweena)

bedul: alahai merajuk pulak...aku sebarkan aksi panas kau dan gambus kang baru kau tw (ugut bedul sambil mengeluarkan samdol gelekseksi tap bliau)

azweena: jahanam perangai kau...da laa bloototh xbg tw..men ugut2 plak...yelah3...mlm jumaat nt dtg rumah aku bwk aym katik kaler pink
(sentak azweena sambil menghalau bedul balik kerana malu..ahhh jahanam sngguh aksi beliau menggedik masuk rumah)

(p/s-penulis muntah lg)

bedul: okeh aku balik dulu laa...ade date dgn fashah plak ni..kipas satey ko ni aku pjnam

(odw nk pegi dating bedul terserempak dgn kakaknya dan musuh dendamannya)
Read more...

Wednesday, 9 November 2011

Drama Artis Malaysia ( pecah punggung 4.1 juta ) bahagian 2

KLIK LINK INI UNTUK KE BAHAGIAN 1




gambus: amcm???hebat x i????

fashah: ouhhh gambus....u always my peberet...yummy3
(gedik fashah tatkala di hanjing oleh gambus dgn kereta saga flv bliau)

gambus: well see my middle fingers laa bebeh...mantop kan???
(sgt jahanam wajah gambus saat ini...muka mintak penampar berjemaah)

fashah: ni yg i syg kt u ni...(syg la sgt TDDMKA~ kata fashah dlm hati)

(gambus senyum mengembang2kan hidung...mmg xley blah muka bliau saat itu..sgt jahanam kuasa 4...)

bedul: hoiiii fashah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da brape kali kau curang dgn aku nih...sialll la puiii...sendatttt betol!!!

gambus: hoi...chanteks skit mulot tuu yee...sendat bapak dy....hr tuu kau jugak yg tegur aku....bangang benar kau nih
(teriak gambus smbil mengusap2 bontot kete barunya dgn sungguh kerek sehingga xperasan terusap bontot azweena alagapas make up artist yg sdg menonton pengambaran ini smpai stim al bapoki itu)

fashah: suka haty i lah i nk curang ke x...i da bosan dgn u...g dating asik naik moto jek..tgk nih abg gambus..ade kete tw...
(gedik fashah pada gambus...bedul yg melihat aksi fashah menggedik dgn wajah jahanam kembang2 hidung gambus itu berserta panggilan abg dr fashah td terus muntah...loya benar rasanya)

bedul: cerempet lu fashah....mmg dasar mata buta...dulu dgn moto one tu pai nih laa yg kau sanjung2 aku..kini kau beralih arah pada lelaki buaya ini hanya kerana ada kereta????saga flv je ponn...

kukk!!(sound effect kena ketuk kepala)

pak rudi: mata duitan ngok...bkn mata buta...ape punye pelakon xbuat homework ke hape..

maaf siaran ada ganguan , jadi gambar menjadi terbalik
.
(rosmey kemudian tibe keluar dari semak dgn milah)

rosmey: hoi gambus da siap cuci kete aku???

milah: baby cpt lahh...i dh rimas da ni nk blik mandi..gatai lah duk guling2 dlm semak td huhuk
(gedik milah pada pinggang rosmey tanpa beliau sedari bedul menyaksikan adengan itu dgn hati yg membara....p/s sb bliau katik jd paras pinggang saja..so jgn tnye lebey ok???)

bedul: kak mil !!!!!!!!!!! what r duin here ???

milah: eh bedul..hensem adik akak hr nih...nk pegi mane tuu??
(soal milah pura2 cover line sambil membetulkan baju dan rambut yg kusut masai)

bedul: grrrrrr rosmey...gambus...aku dendam dgn kau siallllllllllllllll

BERSAMBUNG !!!
Read more...

Tuesday, 8 November 2011

Drama Artis Malaysia ( pecah punggung 4.1 juta )

DRAMA HANYA REKAAN SEMATA2 TIDAK ADA KENA MENGENA DIANTARA YG MATI ATAUPUN YG SEDANG PENGSAN

azweena: bedul...bedul..ooooo bedul...bedul bedul bedul(sound effect gema gua)

bedul: hah kau azweena alagapas...ape hal dtg rumah aku mlm2 buta ni...aku nak nonton sinetron pon xsenang jahanam betol perangai kau ye
(jerit bedul dr atap smbil menggoreng telur dadar di kuali astrok)

azweena: eh situ ko duduk rupanya...aku ade cter hot lg sensasi ni...nk dgr x meh la turun..

bedul: ko nih alagapas betul...bile nak insap asyik mengumpat aje
(bebel bedul smbil cuba turun tp gagal kerana beliau lupa bagaimana bliau naik td)

azweena: alah ko mcm xknl aku...mulot puaka biasa laa
(azweena mengedik2 dgn kipas bakar sateynya)

bedul: hah ape cter yg sensasi sgt tuu...ce bg tw skit
(soal bedul sebaik saja berjaya turun dgn bantuan bomba dr balai bomba sungai siput)

azweena: nii....td aku pegi "kedai runcit mahal nak mampus pak rudi pistal"...huh jahanam btol nama kdai bliau sgt pjg...odw aku nk blik lepas beli ubat ketiak cap simple sitip...aku nampak kete kakak kau kat simpang...aku nampak bergoyang2 kau tau..aku ingtkan kete dy rosak ke...tgh ganti tayar ke...rupa2 nya....dy tgh dating2 comolot dgn rosmey...xsenonoh kan
(hasut azweena sambil menonong ke dapur bedul dan melahap nasi berlaukkan telur goreng bedul...siap tambah nasi lg...sgt jahanam perangai beliau)

bedul: apa???????(treeeengg...kamera close up tepat ke muka bedul menampakkan parut chiken pox bliau)....kak mil nih mmg xtau malu laa...abis tuu kau xmaki dorg hanjing kah alagapas????eh azweena alagapas..alagapas...mane plak pegi al bapoki nih...astaga...................(bedul menepuk dahi melihat azweena alagapas baekkk punya buat taik mata atas katil bedul siap keluar air liur basi sebaldi....jahanam sgt2 perangai beliau...)

bedul: rosmey....aku dendam dgn kau....berani kau rosakkan kakak aku yg mmg da sedia rosak..

bedul:awk jgn main2...saya serius..duarius..tigarius nih tahu tak!!!!!
(marah bedul sambil menghentak siku ke atas lutot jirannya yg kebetulan dtg menghantar kuih tepung talam)

fashah sendat:betul bucuk...sy nampak dgn mata kepala..tiak...limpa dan buku lali sy sendiri kak mila dan abg rozmey dating comolot2 kt wayang cte tamil
(fitnah fashah sambil membedal kuih tepung talam sehingga habis tanpa meninggalkan skit pon pada bedul yg sememang nya belum mkn dr minggu lepas)

 bedul:cisss..cisss dan ciss lg...xguna betol...eh eh wet the menet...hold on bebeh...mcm mana awk tw dorg dating dalam punggung wayang?????awk ada skali dlm tu ke????dgn sape????????gambus?????sh*t....f**k...tooottt totttt(sensored)




fashah:err..err err.

dushumm...dishhh...bukkk(sound effect ala2 filem tamil)

bedul:adeh2 ape men gigit2 tumit org nih..arghhh

gambus:hahaha bru aku puas bru aku puas...biar kai jalan senget bedul kah3

bedul:xguna....hiarghhhhhh

(bedul menghentak buah pinggang gambus menggunakan dagu secara solo)

 gambus:aauwwww....sakit laa shiallll

(dusyum2 pakkk kepongg...pling...ktingg)

fashah:setooooooooooooooooooppp!!!!!!! wat going on uols ber2 nih....berfight2 juz bcoz rebutkan i yg hott lg gojes nih....

 bedul&gambus:WTF....sory lah betina jgn perahsantan bley????kami bergaduh rebutkan datinn azweena alagapas okeh....euuwww choi laa nk rebutkan kau yg kerempeng itu...

(jerit bedul dan gambus serentak sambil berehat seketika)

 fashah:ouhhh...

(fashah yg malu itu berpura2 membantu pekerja bangla yg sedang menyapu sampah di tepi loji gumbahan...ternampak juga rozmey dan mila sedang dating2 comolot di hujung loji)

rosmey:u tgk adk u mila...ape la nk jadi

mila:baby...dnt fokus mereka...fokus on me..ouuhhh baby...

rozmey:ouhhh honey.....

pak rudi:cuttttttttttttttt!!!!ewah2 kau rozmey lebey2 plak....mane ade scene tindih2 mila...pndai2 tambah plak...

rozmey:hehehe cool laa direkter...bru ley dpt nam blas ratus juta.

fashah: u....sape ni???sape pompuan nih...u ckp u syg kt i????
(fashah mula teresak2 dgn xikhlasnye...xfeel lgsg)

bedul: ni bakal tunang i...knal kan pojiah haus
(kembang kempis hidung bedul memprkenalkan awek keluaran terbarunya)

pojiah: darling...sape betina ni???euwww bdn kerempeng ketiak hangit...

fashah: jahanam ko pompuan...ketiak bedul lg hangit laa mangkuk...kau tuu mcm chantekk sgt....rambut mcm penyapu sampah...mulot bau pampes pakai buang

bedul: enaff...enafff uols...jahanam betul perangai kan???ape celopp nih rebut2 i...i tw i mancho okeh...dnt be geloj...(bedul membetulkn baju bundle nya)...u fashah...i mmg syg kan u..at same time i syg kan pojiah,datin azweena,rojita che embun,tip rukiah dan ramai lg..jd terima lah kenyataan..SAYA JEJAKA YG LARIS

(bedul pon menyanyi 1 lagu ala2 cte hindi smbil menukar 10 helai pakaian dan bakcup dnser yg tbe2 muncul)

fashah: okeh i terima kenyataan...so kite maseh kapel yg haram kan???

bedul:opkos honey...we still in maksiat...dnt worry(jahanamnya perangai-penulis skrip)

fashah: abis mcm mane dgn pojiah???

bedul: alah pojiah ni i guna time tedesak jek...td i col u ajak dating xdpt so i ajak laa pojiah...lg pon pojiah nih bkn betol sgt...u tgk tuuu(bedul memuncungkan bibirnye)

fashah: OMGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ....(kelihatan pojiah berborak dgn kucing jalanan sambil baring2 dlm longkang...mereka merancang utk ambush KFCC)

gambus: sendattttttttttttttt.......

bedul: oit samdul....sendat nama bapak dy la jahanam.....

gambus:arghhhhhhhhh

jeng3..


BERSAMBUNG !!!

p/s : JALAN CERITA MUNGKIN AGAK PAYAH UNTUK DIFAHAMI HAHAHA

Read more...

Friday, 21 October 2011

ASKAR KOREA MASUK ISLAM !!

KOMANDAN & 37 PRAJURIT PENGAMAN MASUK ISLAM: Kapten San Jin-Gu adalah salah satu komandan Brigade-11SF, pasukan pengaman PBB dari Korea Selatan yg ditugaskan di Iraq.

Kapten San dan pasukannya bertugas di wilayah Irbil, Iraq Utara. Ketika bertugas di wilayah tersebut, beliau sering mengamati orang-orang Muslim bersolat berjamaah di Masjid. Kebetulan markas pasukannya berada dekat dengan masjid. Dia sangat hairan dengan gerakan-gerakan solat tersebut.

Oleh kerana ingin tahu, beliau mencuba meniru seluruh gerakan solat dan mempraktikkan di biliknya secara sendirian. Ketika mempraktikan itulah dia merasakan ada ketenangan dan perasaan damai yang hadir dalam hatinya.

Itulah sebabnya, pergerakan solat tersebut kemudiannya dijadikan program meditasi dalam pasukan yg dipimpinnya (disamping Yoga), dan ternyata sebahagian besar anggota-anggotanya setelah melakukan gerakan2 solat tersebut, mereka merasakan perasaan yg sama, mereka juga merasa lebih tenang dan damai.

Sejak itu Kapten San berinisiatif mempelajari Islam untuk mengenalnya lebih dalam lagi, dan akhirnya dia memutuskan untuk memeluk Islam. Ketika niatnya ingin memeluk Islam disampaikan kepada anggota-anggotanya, beliau berkata : "Aku telah menemukan cahaya kehidupan yg sesungguhnya, aku ingin berada dalam cahaya tersebut, dan cahaya itu adalah Islam".

Tanpa di duga, secara spontan 37 anggota bawahan yang dipimpin olehya mengangkat tangan mereka, sebagai tanda ikut bersama komandan mereka - juga untuk memeluk Islam.

Subhanallah..!!
Walhamdulillah..!!
Allahu Akbar...!!
Read more...

MINHUA KPOP SONG COVER ~

WOOT2 , aku ada jumpa satu kpop song cover dekat youtube , yg menyanyi tu nama dia MINHUA , serius suara budak ni mmg sedap , di bawah ada video dia , LAYANNNNN JE ; D
 

Read more...

Friday, 24 June 2011

Majalah HAI gedik

MAJALAH HAI GEDIK...MENANGGUK DI AIR KERUH...KAUT UNTUNG JE TW..MENTANG2 KOREA DA FEMES..DORG PON NK HIGLIGHT PSL KOREA..DULU PANDANG PON TIDAK...MENYAMPAH HIPOKRIT...TGK LAA NT BLE KOREA DA SEJUK...KOMPEM XDE DA ARTIKEL PSL KOREA...TERUS JE LAA DGN GOSIP MURAHAN CAP AYAM ARTIS2 MALAYSIA TUU..

Read more...

Wednesday, 22 June 2011

Menyesal bila kpop masuk arus perdana dunia muzik malaysia




terkadang aku rasa menyesal pula bila kpop masuk arus perdana dunia muzik malaysia(radio,tv,paper dan sebagainya) kerana fikiran sempit kelompok manusia dungu mula mencerca membabi buta pada kpop yg hakikatnya sama sahaja dengan muzik2 lain..mmg pernah aku fikir.."boleh kah orang terima" saat mendengar 'sorry2' di putarkan di radio era..aku cuba optimis..tapi kini aku tahu..ianya sukar dan amat perit..saat ini aku terkenang 10 tahun dulu...tika itu alangkah indah dan seronoknya layan kpop...tiada siapa peduli..tapi aku merasa bahagia..andai 1 saat nanti kpop telah pudar dari arus perdana muzik malaysia(mereka2 nanti akan kata "kan aku dah cakap..kpop nih sekejap je..da sejuk xde da org nk fanatik")..aku harap tika itu aku akan dapat merasa bahagia kembali seperti 10 tahun dulu...
 


pattern yang sama asyik berulang kat malaysia dari zaman masuknya geng2 backstreet boys, sampai ke kebanjiran muzik dari indonesia sampailah ke kpop .asal ada yang lebih popular dimata masyarakat, ada je yang xpuas hati even sesama artis malaysia pun.budaya nie dah jadi kebiasaan.sedih dengan fenomena seperti ini .kata music is universal tapi itu bukan hakikatnya bagi sesetengah masyarakat kita......




Read more...

Sunday, 12 June 2011

B2ST’s Yoseob clarifies that he does not have a girlfriend




On June 11th, B2ST’s Yoseob dismissed the various rumors about his relationship status, as circulated by his fans.
In a lengthy message to his fans, the star wrote:
“A lot of people are curious about this, so I’ll say it directly. I was joking when I mentioned a girlfriend on ‘Immortal Song 2.’ And please, just skip all the rumors about me and other celebrities, please… Like I said before, why can’t you believe in just what we say? 

Why do you believe these rumors and hurt us by telling us that you’re going to turn your backs to us and that you’re disappointed…?


Other people may call me petty for listening to this and that and answering to it all, but I feel that I have to clarify this misunderstanding between B2STs and B2UTYs, so I’m writing this out letter-by-letter with much difficulty.

First of all… There’s a rumor that I have a girlfriend.. That is not the truth at all.. I don’t know where this rumor first began, so I’m not able to say in detail why it’s wrong… It’s both upsetting and disappointing that I have to clarify myself like this.

I don’t know what else to say so I’m just writing and erasing… I’ll just end it here.”

but don;t worry , he already okay now ^^

(@helloimys) YOSEOB TWEETED JUST NOW:날 아껴주고 사랑해주고 걱정해주고 생각해주는. 오늘 고마웠어요 많이 안웃어서, 걱정시켜서 미안해요. 조금은 나아졌네요!^^여러분도 굿나잇
^^

TRANS:Caring for me,loving for me,worrying about me,and thinking of me.Today,thank you so much and I'm so sorry for not smiling and making you worry.It's a bit better now!^^Everyone goodnight^^





Read more...

Friday, 10 June 2011

Kisah di neraka..naudzubillah…


entry ni , bukan aku yg tulis tapi aku jumpa kat satu blog ( LINK  ) , saje nak share untuk dijadikan iktibar ^^




( Luangkan masa utk membaca kawan2 sahabat2 sekalian…sekejap jerk..mOga mendapat ikhtibar dan manfaatnya..) >_<”

Saya berjumpa fenomena menakutkan hari itu. Takkan saya lupakan selama-lamanya. Ia amat menakutkan dan membuatkan saya trauma beberapa ketika. Terngiang-ngiang ungkapan hamba yang menyesali ...dosa, “Alangkah, lebih baik sekiranya aku menjadi tanah.”

Seorang lelaki berwajah buruk berkulit hitam merangkak-rangkak dengan penuh seksa di lembah kotor itu. Bau hanyir menusuk ke hidung, dengan segera saya menutup hidung. Namun bau itu makin kuat. Lelaki buruk berwajah hitam legam, hingus meleleh di hidung meskipun sudah disapu berkali-kali, dan yang malangnya, ia telanjang bulat tanpa sebarang pakaian.

Ah, ia amat menjelekkan. Bukan hanya dia bertelanjang, bahkan lelaki yang lain, perempuan, mak nyah, pondan dan tomboi, semua bertelanjang dan sangat menjelekkan. Yang perempuan, air nanah meleleh keluar daripada kemaluan mereka. Yang lelaki, air kencing mereka berdarah dan berketul-ketul. Mereka membuang air kecil dengan penuh seksa dan meraung kepedihan.

Lelaki yang merangkak-rangkak itu dihidangkan makanan. Saya mengintai dari kejauhan. Aduh, hidangannya adalah najis lembu yang masih cair dan dihurungi lalat. Najis hitam itu bercampur dengan air kencing lembu yang kuning-kekuningan. Saya muntah dibuatnya. Lelaki itu mengambil najis lalu disuap ke mulutnya dengan lahap. Ia muntah, namun dimakan terus tanpa henti.

Seksanya, hanyirnya. Tiba-tiba suasana menjadi pegun. Terdengar suara yang penuh garau dan menakutkan,

“Wahai manusia terkutuk, tahukah kamu neraka Hawiyah? Itulah neraka yang apinya menjulang-julang.”

Saya terpandang sepasang lelaki dengan perempuan. Si perempuan itu mengumpulkan nanah yang keluar daripada kemaluannya lalu diberikan kepada lelaki. Ia minum dengan rakus, kemudian muntah keluar. Yek, jelek sekali. Kemudian si lelaki bangun berdiri dan kencing sedangkan perempuan itu menadah mulutnya. Wek, saya muntah di situ juga.

“Wahai penzina yang berbangga dengan kemaluannya di dunia, rasakan kamu air nanah dan najis pasangan kamu. Apa yang kamu banggakan di dunia adalah kehinaan di akhirat.”

Sekumpulan manusia bertelanjang berhidung babi dihidangkan dua jenis makanan. Makakan yang baik dan makanan yang jelek. Namun mereka seolah-olah tidak nampak makanan yang baik itu. Mereka menerkam ke arah makanan jelek, yang dihurungi cacing dan lalat. Baunya seperti bau najis ayam. Ia busuk sekali. Mereka makan dengan lahap kemudian bergaduh sesama mereka.

“Wahai pemakan riba, kamu mengetahui bahawa riba merupakan kemurkaan di sisi Allah. Allah telah menyediakan ruang mencari rezeki yang baik untuk kamu namun kamu memilih riba.”

Saya ketakutan. Ya Allah, di alam manakah aku ini sebenarnya. Seketika, saya melihat kejauhan. Seorang yang kelihatan soleh. Wajahnya tampak kuat beribadat. Ia diperintahkan ke sebuah taman yang indah. Namun, baru sahaja ia melangkah, kakinya dipegang erat oleh seseorang.

“Ya Allah, janganlah Kamu masukkan ia ke dalam taman keindahan itu. Ia seorang berilmu, namun ia tidak menyampaikannya kepada kami. Ia seorang naqib, namun ia tidak pernah berusrah dengan kami. Ia seorang pemimpin, namun ia tidak pernah membimbing kami. Ia seorang kuat ibadah, namun tidak pernah menunjuki kami. Masukkan ia ke neraka Ya Allah.”

Saya terus menangis. Seorang naqib? Ya, saya seorang naqib. Apakah seorang naqib seperti saya, yang tidak melakukan usrah akan dicampakkan ke dalam lembah orang telanjang itu? Saya menggeletar ketakutan.

Saya melihat sekumpulan wanita. Mereka sedang mengerumuni satu hidangan. Saya mengintai jauh-jauh. Alangkah, mereka sedang meratah daging mayat manusia. Mereka melapah daging manusia itu hidup-hidup. Siapakah mereka itu Wahai Tuhan?

Saya tambah menggigil apabila melihat salah seorang daripada mereka. Itu adalah saudara saya. Ia seorang yang berbai’ah dengan perjuangan Islam dan mencintai perjuangan. Mengapa ia turut berada dalam kelompok terkutuk itu.

“Itulah kumpulan wanita yang suka mengumpat dan menyebarkan fitnah.Mereka memperjuangkan Islam. Namun dalam masa yang sama,mereka suka sekali menaburkan fitnah dan mengumpat.”

Satu suara menjelaskan kepada saya.

Ya Allah, saya mengerti. Ini kisah benar. Saya mendengar dari rakan saya sendiri. Apabila seorang muslimah berkenan dengan seorang muslimin, dan muslimah itu meminta bantuan daripada rakannya menjadi orang tengah. Malangnya, orang tengah itu bukannya menjalin ikatan bahkan menaburkan fitnah.

Ya Allah, saya berharap cerita ini bukannya mengumpat dan menaburkan fitnah, bukan juga menyebarkan keburukan orang lain.

Seorang ahli pejuang Islam, keluar berdua-duaan dengan muslimah yang turut pejuang Islam. Berpegangan tangan. Menunggang motosikal bersama-sama. Nah, kepada mereka kita ingatkan, Peluklah pasangan kamu itu di atas motor seerat-eratnya, namun harus kamu ingat, yang kamu peluk itulah yang akan menghirup nanah yang keluar dari kemaluan kamu.

Na’uzubillah, Ajirna minannar.

Saya keanehan. Mengapa seorang lelaki boleh mempercayai seorang perempuan yang sanggup menyerahkan tangan untuk dipegang, kulit untuk dibelai menjadi isterinya? Bolehkah perempuan itu dipercayai untuk menjadi ibu kepada anaknya?

“Darah haid,” saya berpaling ke belakang. Seorang tua bertongkat merapati saya. " Darah haid, apa maksud atuk"

Orang tua itu menunjukkan saya ke satu arah. Terbeliak mata saya melihatnya. Sekumpulan lelaki dihidangkan air berupa darah haid yang baru sahaja keluar daripada seorang perempuan.

“Darah haid itu adalah untuk orang yang memuja perempuan sehingga LALAI DARIPADA MENGINGATI ALLAH,”

p/s : m0ga mendapat iktibar dari kisah ini..pesanan buat sahabat-sahabat, juga buat diri sendiri..Nauzubillah..kami berlindung hanya padaMU ya ALLAH..

Read more...

Thursday, 9 June 2011

beli album mblaq

hari tu saya ada beli album mblaq yg local version punya je la , ada kawan aku tu dkt fb beli yg korea version punya , bila dibandingkan dia punya lagi gempak ~ aku punya biasa2 je : (   , tapi tak pe , dah terbeli simpan je la , dkt bawah ada gambar , korang banding je la ye ^^

local  version ( aku punya )






 korea version ( my friend  punya )







Read more...

PERBEZAAN ANTARA FANATIK DAN MINAT KOREA




FANATIK KOREA

  • sngup beli epop chinese wlpun x phm
  • beli diorang punya album , boxset drama ( original not pirate )
  • tau perkembangan drama korea terbaru
  • gosip2 terkini artis kpop semua di hujung jari
  • tau lagu2 baru diorang
  • membazirkan ink printer sbb nk print gmbr diorang ^^
  • khantam diorang punya mv bnyk kali 
  • siap beli kamus korea,dvd blaja bahasa korea n sebagainya
  • akn defence korea habis2an kalau ada yg kutuk2 korea

MINAT KOREA

  • tau citer korea melalui tv8 dan ntv7
  • tegok citer korea tapi x tau nama pelakon
  • dngr lagu kpop dari radio era
  • baca diorang punya gosip dkt paper je
  • tak pernah buka ALLKPOP
  • tak pernah tegok kdrama secara online , alasan sbb mls nk tunggu video buffering
  • tahu group SUPER JUNIOR tapi tak tau diorang punya nama ahli 
  •  juz wt xtw je kalau artis korea kena kutuk





Read more...

Tuesday, 7 June 2011

my top 5 k-drama

1 secret garden
2 you're beautiful
3 my girlfriend is gumiho
4 snow queen
5 playful kiss

so , korang cam ne ?

p/s : tngh layan city hunter skrng ^^





Read more...

Monday, 6 June 2011

artis korea dan pembedahan plastik

 

haaaa tajuk nih bes...lw ngadap makhluk haty busuk mmg aku tentang habis2 laa...tp lw nk realistik mmg pon hahahaha...kita tgk tw da..mana yg buat pembedahan mana yg tak...tapi bg aku tuu bukan satu isu besar...sebab bersepah2 artis kt dunia nih wt pembedahan plastik...jadi bukan laa masalah...cuma nek menyampah dgn makhluk haty busuk duk pakai isu nih seolah2 kpop je yg buat...hakkk tuii...berat sebelah punya tuduhan..
 
 
okeylah..dari ape yg aku taw...kos buat pembedahan plastik mmg murah kat sane..tuu pasal ramai org buat kot..penah terbaca 1 artikel kt 1 majalh llaw xsilap...dy cakap cuba tgk muka org korea biasa..bukan yg bandar n artis...xde laa cantik ...mana..hensem mana..so aku usya gak laa kadang2 kalu ada sukan2 macam olimpik ke hape ke...paling mudah tgk park ji sung hehehe..tu laa style ori muka korea(xtw laa kalu dy operate gak kekeke) 


tapi tak semua...korea nih pon besar..byk daerah..ade sesetengah tuu muka mmg xley blah..ada tuh spisis cam jepun..mmg cun2 hensem2..mcm org malaysia jugak..tapi semua tuu tak penting...yg penting orgnya macam mana..org korea mmg friendly dgr kata..xtw laa xpenah jumpa..tp law minah korea yg aku selalu jumpa kt klcc tuh mmg cub habis laa hahaha..


hehe pe yg di merepek ntah..k laa sebenarnya..pegi laa tgk mana negara pon...artis2 mmg semua kena cantik2 hensem2..sebab tuu da jadi lumrah nak menarik org minat...cuba kalau muka biasa2 mmg xdpt tempat laa beb...jgn nak temberang laa konon bersandar pada bakat bkn rupa(mcm ayt klise artis2 malaysia)hahahaha

alah aku pon xtw nk komen mcm mana...cuma yg aku tw...bg aku aku minat korea nih bukan laa sebab dorg cantik ke hape...da lagu dorg bes dan kena dgn selera aku..tuu jee..sifat obses sesangat tuh xde laa sgt sebenarnya..cuma makhluk haty busuk jek ingt kpopers nih mcm xde benda laen nk hadap slaen korea..yg penting..bukan semua artis korea wt pembedahan plastik..bkn semua artis korea cun2 hensem2...ade gk yg x tp aku minat jugak...same jugak artis malaysia,barat,indon,hindustan,arab,latin dan sebagainya...ada yg minat ada yg x..ikut suka laa
 

 

jadi kesimpulannya..MEMANG ARTIS KOREA DENGAN PEMBEDAHAN PLASTIK AGAK SINONIM..TAPI PEDULIK HAPE AKU..DORG BUAT JADI CANTIK..LANTAK LAA TAK ORI KE HAPE..BUKAN NAK JADI BINI AKU PON HAHAHAHA...simple kan jumpa lagi

  • alah artis malaysia pon berlambak laa men operate2 muka nih..nak2 yg da nk senja tuh...kita tgk pon tw
  • artis hindi lg laa..try tengok yg backup dancer cte2 hindi...muka mmg xley blah..tp hero n heroin mak aiii...
  • artis barat lg laa..sampai xley cam da muka dlm ic hahaha
  • indon???mls nk komen hahaha
 
 


Read more...

HAPPY BIRTHDAY DONGWOON ( BEAST ) ^^


today , monday ( 6 / 6 / 2011 ) adalah hari jadi dongwoon ~ happy birthday saya ucapkan ^^ may god bless you ::


Read more...

drama bersama nur qaseh part 1

klik gambar untuk zoom ~

  





Read more...

KARENAH DI FACEBOOK


>> cAmPaI aTiY aWaK tIpU cAyEw . bUaT cAyEw mNanGiS ! dUlu cAyEw iNgAt aWaK bAiK . Tp iNi yEw bLaCan yG cAyEw dApAt lEpAs pEcAyeKn awak . tAhNiAh La cOz dAh bEjAyE lUkAkan aTiY cAyEw :'( . Ok bYe !!  <<

haaa ! ni satu lagi jnis manusia ( boy / girl ) yg mahukn perhatian .
tambah2 lagi yg ada friend beribu .

 1.     sengaja tulis "awak" . xmao org knal . nanti mesti ada yg komen
'sape yg lukakn ati awak ? sampai ati die :(" . wekk ! geli siakk .
kalau ada yg tnya siapa "awak" tu . mesti dia jwb
"adelah ! mane boleh bgtau . shh ! secret !" . haa nampak ?
kebodohanmu terserlah . kau tu POST . maknanya nk share .
kalau org dh tnya . jwb je la bodoe ~
knpa tak tulis trus je nama dia ? instead of "awak" .

 2.     tulisan pon besar kecik besar kecik .
aku yg baca ni pon naik turun je .
gaya tulisan pon dah macam apa ,
lu tak serabut ke weh ?
aku kena baca 5 or 6 kali bru paham .
“hati”  jd “aTiY” .
Huh ! ingt kreatif ka ap ?
Huruf ‘s’ jd ‘c’ . ‘cayew’ n ‘campai’
Ingat cute ka buat macam tu hah ?
Yg ‘balasan’ pon dh jd ‘belacan’ .
Aku first time baca :-
“tapi ini ye belacan yg saya dapat”
Huh ? dapat belacan ?

 3.     pastu buat smiley muka masam .
konon sedih r tu ? nak suruh org tgur ?
dah lapar kasih sayang sgt ke makcek oi ?
last skali tulis “ok bye!!” . buat2 memberontak .
konon tanak lyan kalau ad siapa2 yg komen .
eksyen ja lebih . tp sebenarnya
“hehehe..lepas ni msti rmai yg komen caring2.. :D”
ptui ! menyampah gilak ! =.=" !

p/s :: kepada sesiapa yg terasa . baguslah . entry ini memang ditujukan kepada anda . and nanti mesti ada yang komen kat entry aku ni mcm ni " SUKA ATI DIA LA , FB DIA ' .. meh aku nk kata " SUKA ATI AKU LA BLOG AKU ' ^^


Read more...

Friday, 3 June 2011

jang geuk suk dah sampai MALAYSIA !!!!

 

tarikh : Saturday, 04 June 2011 at 5pm

4 june ?? watapak .. hari ni la kan ?? aigoo ... tak boleh nk p la ~ sapa2 yg p mmg bertuahkan : (



sapa yg p tu mmg bertuah ek ? : (    ( apasal aku ulang smpai dua kali ni hehe )

p/s : kenapa hidup ini tak adIl ?

Read more...

Tuesday, 31 May 2011

ayat panas si azwan ali di TWITTER

by AzwanNur:A

Slm. Remember ! Twitter created brialliantly ! Not as Stupid as u ! This message goes to? Enjjjj Liar Frustrated ! Tqqqq

Slm. Nok mek berdoa siang mlm agar u olls tak terjumlah? ENJJing Liar Frustrated Nok! Simpang malaikat 44! Kah kah kah

Slm. OPPA (abg in Korean) AA akan terus all out tembak kasi Mam all Enjjing Liar Frustrated ! Sapa nak join mek? All out k?

Slm. Ada twit kata OPPA itew ? KAKAK la in Korean! Bukan ABANG ! Ha ha ha ! Kira ok laaa! Sesuwei la untuk mekkkk

Slm. Remaja Neraka Msia! Sanggup mix match nama Melayu Kodok dgn nama Korean ! Poodah? Enjjing Liar Frustrated! Kill u guys out

Slm. Memalu kan negara ! Semakin ramai remaja too fanatik bintang Korea hingga jadi puak Biadap lagi Songsang! Cehhhh jijikkkk

Slm. Kerajaan pakat senyap? Remaja sokong Korean grup semakin hilang jati diri? Punya biadap lagi tak beradat? Jijikkkk laaa
 
 
p/s : mana adat artis malaysia dh hilang ditelan bumi ke ?
 

Read more...

Monday, 30 May 2011

MEREKA MASEH DENGAN KENYATAAN TAK BERASAS


kalau da nama nya haty busuk...siap hipokrit lagi...kata minat kpop...tp membuat berpandingan atas nama suju sahaja...kalau betul minat kpop mezti tau kebenaran...bagaimana fikiran begitu kolot terperosok busuk dalam liang najis otak bliau.....ahhh hamis sungguh peribadi beliau...kang lau bg taw bersepah artis korea jadi cover majalah TIME kang kecik aty plak...tak de pon aku nak bangga tak tentu pasal..da sah2 benda betul...

kan aku da cakap...mesti nak tumpang nama artis indie dan artis rock malaysia punya...mana adil nak fight dengan kpop..fight laa kpop ngan mpop bru betul...tapi tak kesah pon paduli hape haku..da spesis bangang...cakap mulia cne pon xbg kes...an hahahaktui...ni2 pling tak boley blah...lg skali nk kait kan isu bangga ngn malaysia...ahhh KAMI TAK BODOH...malaysia negara kami juga...buruk lantak cne pon kami TETAP BANGGA laa betina jiwa longkang...kang aku tanya rukun negara kang mengangis nk bg jawapan...lg pon tak berdosa nye kalau tak bangga...cuma tanggang je laa sikit hahahanjing


last sekali laaa..nk bg tau...artis2 yang dinyatakan bliau tuh...bagus lah kalau hebat mcm tuu..TAPI BUKAN TASTE AKU NAK MINAT..fulllstop...


Read more...

Saturday, 28 May 2011

ARTIS MALAYSIA KUTUK SUJU M !!!

 

bommmmmmmmmmm...hangat2 panas2...isu baru nih artis malaysia tempelak suju(kpop)...mcm bese sebelom sumpah seranah jomm gelak hahahahahahasutan puaka..

alah...artis malaysia yg tempelak kpop tuh kalau hebat mcm m.nasir xpe laa jugak..ini mcm taik aym...nyanyi pon sumbang nak komplen sane sini hahaha...sebenarnya lantak laa korg nk kondem pe pon...da mmg nyata korg hampeh...bkin malu saja

ada terbaca komen dr kpopers..kalau bukan sebab suju..konsert sejuta belia tuh tak kemana pon...terima laa hakikat...org poyo jek yg sanggup bersesak2 nk tgk artis malaysia haprak mcam korg...da laa tak bagus...dah tuu nak kondem org plak...kalau korg bagus tak de nya organizer nak dabel standard kat korg hahahaha

I law ikot haty nak sumpah seranah berbakul2 tw...tp tak nak laa jd haprak cam dorg...cakap pakai bontot hahaaha....sudah2 laa..kondem laa cne pon da mmg kpop bes nk wt cne...layanan kat artis kpop sesuai dgn taraf dorg...lg pon korg kan tuan rumah ngalah laa skit hahahahampeh


pape2 pon artis malaysia mmg mcm tuu...duk kondem org mcm dy hebat sgt...padahal dy glemer pada nama jek...karya???hampeh ank beranak dy jek tw hahahaha elok2 kpopers ada haty nk bagi sokongan(wlpun skit) kat artis malaysia...nahhh lagsung tertutup padan muke korg...kecek tak paka palo otok...supo lembu duk jilat rumput...nate bengong huhu...da laa malas nk seranah insan kecewa cam dorg...g toilet cermin diri dulu bangsat!!!!!!!!!!!!!!huhu sadis hukhuk...full stop





Read more...

kau dengar lagu korea tu ko faham ke ? mengong !!

 yowww bebeh masa untuk sumpah seranah...cam bese gelak dulu hahahahahahaha...ape punya dungu laa makhluk haty busuk nih...of cos lah tak paham...tapi kami tak dungu mcm korang...kami ada inisiatif nak belajar memahami...bukan susah sgt dunia zaman sekarang...semua di hujung jari...bangsat!!!!

heiiiii si jiwa longkang....apa korg ingat org yg minat lagu omputeh tuu paham sgt ke pe yg dinyanyikan...law betull laa paham...takkan exam b.i dpt C jek kot hahahahasnah...inilah dia nya kalau feel cam haramjadah...tak minat korea udah laa fine tak de org nk bising pon...tapi yg nak blame kitorg yg minat nih apa hal????xde keje eah???


nih wa nak kasi taw lu org...at least lirik lagu korea honest...tak mencemar nurani dengan cinta khayalan seperti mpop...pemujaan karut cam omputeh...malah sedap di dengar....tak setuju???kau punya pasalll laa hahahahanim



sekali lg isu yg sgt2 remeh...paham ke tak paham kitorg kat lagu korea nih...tak de kena mngena dgn korg...korg menten dungu tapi kitorg bertambah ilmu ADA PAHAM????dah memang lagu korea bez...tak paham bukan masalah..org minat hindustan tuh ok jek aku tgk...sepatah haram tak paham tp stilll org minat tak de lak korg nak sebuk why????sebab hindustan tak bes n tak femes mcm korea kan???hahaha so terima lah kenyataan yg korag bukan dlm golongan yg tahu  menilai...so go to toiletttt laa weiiiii!!!!!!!
ahh nikmat nye dpt sumpah seranah makhluk haty busuk nih...sape mkn karipap dy laa kenyang hahahahamid gurkha....so sampai sini laa sumpah seranah kali nih...kesimpulannya...KOREA TETAP DI HATY BIAQ AKU TAK PAHAM PON hahahahahabissss ><


Read more...

ARTIS FAKE visit blog aku la ~

aishh ... sapa la yg gedik menyamar kat blog aku ni ... mula mula siti nurhaliza lepas tu lisa surihani la pulak ~ SABOR JE LA ~

 tapi best la pulak an .. nampak glamor jugak blog aku ni ... hehehe .. wlpun artis fake ... hehehe .



Read more...

Friday, 27 May 2011

BOYS OVER FLOWER MUSIM KEDUA ?


yeah !!! boys over flower akan kembali dgn musim ke dua ^^ tp x tau betul ke tak wakakakaka : D .. sebenarnya hari tu aku ada nmpk iklan boys over flower kat KBS WORLD ~ KBS ada wat pertandingan tuk boys over flower ~ maybe yg ni merupakan tanda tanda boys over flower musiM ke2 akan kembali ?

Read more...

Thursday, 26 May 2011

KOREA PUN ADA JUGAK YANG TAK BEST

wuhai bebeh...sebelum nih ade dua tiga isu hot lazer mengaum nak aku seranahkan tapi entah mengapa sanubari minda ku ini ter 'hang' jap...so tggu refresh n restart later kah3 done opening yg karut

orait...mlm td tetiba aku terfikir...sebenanrnya korea nih ade jugak yg xbesnya...wait da menet tunggu aku bebel pai habis bru bangkang yee hahahanum

okeh cam nih...aku try ingat2 remember2...rasa2 ade jugak lagu2,group2,drama2 korea yg agk kurengg..terutama drama laa..xsemua aku tengok pon..antara sebabnya...plakon yg kureng femes...cter xbpe nk sedap dan ade yg terlebih2 episod(kadang2 waktu tayangan yg xmengizinkan)

law bab lagu n group...mmg ade yg hampeh sebenarnya..dgn usia yg setaun jagung training xcukup dah debut(amat jelas kompeni dorg nk untung cepat)

tapi nih pendapat aku laa..korg aku xtw laa...da mmg adat benda nih..mzt ada yg terlebih terkurang..aku jus bg pandangan...harap2 korg paham...andai kate korg setuju ce tmbah skit 
pendapat korg kt komen...

walau cam mane pon benda nih remeh sgt...seciput jek yg mcm tuu...selebihnya mcm yg kite tau KOREA SANGAT BEST...aku percaya benda yg paling xbes kt korea..kalau letak kat malaysia..dy jd paling bes skali tol x??? hahahahasutan puaka...k lah nih saje jek bg santai2...jumpe lg di sumpah seranah akan dtg...chow bebeh

Read more...

JOM PASANG HEARTBEAT

langkah pertama : tekan iklan heartbeat dekat atas sekali tu .. yg ada gmbr pak misai tu ~


langkah kedua : Klik LET US START MAKING YOUR OWN GIFT

langkah ketiga : klik CREATE ACCOUNT and isi mcm biasa

langkah keempat : lps hbs isi semua tu , klik continue and then click Join HB!Affiliate

langkah kelima : clik online application ( isikan dgn maklumat yg betul )

langkah keenam : pilih cara pembayaran and then klik I AGREE and then klik continue 


langkah keenam : klik GET A CODE , lps COPY CODE dan paste ke blog anda ^^ siap !!!



   



Read more...

Top 5 Sexy Kpop Male ABS

hehehe .. kali ni entry agak agak sexy sikit ... ni semua sbb nurul awanis yg paksa aku wat entry ni .. muhahhaa ... gatai la kau ni awanis .. kekekeke 

NO 1 : SIWON SUJU



NO 2 : NICKHUN 2PM

NO 3 : SEULONG 2AM

NO 4 : TAEYANG BIG BANG
NO 5 : RAIN



Read more...

Wednesday, 25 May 2011

10 Kpop group yang aku suka : )

assalamuailakum , hari ni tajuk biasa2 saje , x de yg laser dan x de yg sumpah seranah hehe .. JUST WANT TO SHOW U ALLS MY TOP 10 FAV KPOP GROUP 

NO 1 : SNSD                   






NO 2 : SHINEE


NO 3 : 4 MINUTE 

N0 4 : f(X)

NO 5 : BEAST 

N0 6 : FT ISLAND


NO 7 : T-ARA

NO 8 : 2PM

NO 9 : 2NE1


  
NO 10 : BIG BANG 

SEKIAN TERIMA KASIH ^^ 
KORANG PULAK MACAM MANA. ?



Read more...