KALAU ANDA TAK KLIK GMBR NI , MAKNANYA ANDA BUKAN KPOP LOVER SEJATI

ads ads ads ads ads

Monday, 6 June 2011

artis korea dan pembedahan plastik

 

haaaa tajuk nih bes...lw ngadap makhluk haty busuk mmg aku tentang habis2 laa...tp lw nk realistik mmg pon hahahaha...kita tgk tw da..mana yg buat pembedahan mana yg tak...tapi bg aku tuu bukan satu isu besar...sebab bersepah2 artis kt dunia nih wt pembedahan plastik...jadi bukan laa masalah...cuma nek menyampah dgn makhluk haty busuk duk pakai isu nih seolah2 kpop je yg buat...hakkk tuii...berat sebelah punya tuduhan..
 
 
okeylah..dari ape yg aku taw...kos buat pembedahan plastik mmg murah kat sane..tuu pasal ramai org buat kot..penah terbaca 1 artikel kt 1 majalh llaw xsilap...dy cakap cuba tgk muka org korea biasa..bukan yg bandar n artis...xde laa cantik ...mana..hensem mana..so aku usya gak laa kadang2 kalu ada sukan2 macam olimpik ke hape ke...paling mudah tgk park ji sung hehehe..tu laa style ori muka korea(xtw laa kalu dy operate gak kekeke) 


tapi tak semua...korea nih pon besar..byk daerah..ade sesetengah tuu muka mmg xley blah..ada tuh spisis cam jepun..mmg cun2 hensem2..mcm org malaysia jugak..tapi semua tuu tak penting...yg penting orgnya macam mana..org korea mmg friendly dgr kata..xtw laa xpenah jumpa..tp law minah korea yg aku selalu jumpa kt klcc tuh mmg cub habis laa hahaha..


hehe pe yg di merepek ntah..k laa sebenarnya..pegi laa tgk mana negara pon...artis2 mmg semua kena cantik2 hensem2..sebab tuu da jadi lumrah nak menarik org minat...cuba kalau muka biasa2 mmg xdpt tempat laa beb...jgn nak temberang laa konon bersandar pada bakat bkn rupa(mcm ayt klise artis2 malaysia)hahahaha

alah aku pon xtw nk komen mcm mana...cuma yg aku tw...bg aku aku minat korea nih bukan laa sebab dorg cantik ke hape...da lagu dorg bes dan kena dgn selera aku..tuu jee..sifat obses sesangat tuh xde laa sgt sebenarnya..cuma makhluk haty busuk jek ingt kpopers nih mcm xde benda laen nk hadap slaen korea..yg penting..bukan semua artis korea wt pembedahan plastik..bkn semua artis korea cun2 hensem2...ade gk yg x tp aku minat jugak...same jugak artis malaysia,barat,indon,hindustan,arab,latin dan sebagainya...ada yg minat ada yg x..ikut suka laa
 

 

jadi kesimpulannya..MEMANG ARTIS KOREA DENGAN PEMBEDAHAN PLASTIK AGAK SINONIM..TAPI PEDULIK HAPE AKU..DORG BUAT JADI CANTIK..LANTAK LAA TAK ORI KE HAPE..BUKAN NAK JADI BINI AKU PON HAHAHAHA...simple kan jumpa lagi

  • alah artis malaysia pon berlambak laa men operate2 muka nih..nak2 yg da nk senja tuh...kita tgk pon tw
  • artis hindi lg laa..try tengok yg backup dancer cte2 hindi...muka mmg xley blah..tp hero n heroin mak aiii...
  • artis barat lg laa..sampai xley cam da muka dlm ic hahaha
  • indon???mls nk komen hahaha
 
 

16 comments:

  1. ..kalo artis malaysia tak wat facelift skali pon..diorg pakai botox ..heee

    ReplyDelete
  2. mmg sinonim kn dgn artis korea tp bukan artis negara laen xde wt.. kn2.. sokong entry ni sgt3 ^^

    ReplyDelete
  3. hahaha, ade apa artis korea yg natural muka dia.mcm hara,seohyun,taeyeon,hyoyeon, dongwoon(B2ST),junhyun(B2ST) semua ahli B2ST lah!..hahaha

    ReplyDelete
  4. uish... asal letak gambar TOP tu.... mana ada bedah weyh... cuma kuruskan badan... natural la... >< hihihiHISHAM. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aq dh baca dh kt wikipedia yg mula top xditrma sbb gemuk last last dia kuruskn bdn

      Delete
  5. yup..setuju ngan vxen arisha..top x wat plastic surgery~~just lost weight jekk..

    ReplyDelete
  6. bese la tu...sumer stok dengki..aku pon pedulik hape...dh mmg kpop tu best..sape suruh kpop best...kan aku dgn korng2 sumer dh suka...hahaha...diorg ensem n kacak tu bonus...tpi bakat dorg tu mmg ade seyh!! malas nk bnyk ckp..plastic surgery dh budaya mereka,so what we r going to do?? kui3... kalo kpop tak best takdenye kitorg suke, mmg hakikatnya kpop best..so what??

    ReplyDelete
  7. sokong seratus peratus..yang penting dia cantik!!

    ReplyDelete
  8. biar lh diorang nk wt surgery pown bkn diorang yg tanggung dose mereka kn ... btol x....

    ReplyDelete
  9. artis malaysia uat plastik surgery plus suntik botox ag.. tak bsing pown.. biler artis korea buat, dowunk na bsing lak...

    ReplyDelete
  10. tapi kalau korea punya plastic surgery...artis dorang sume jadi cantik...memang xda cacat cela...kalau kat hollywood...erkkk...banyak yang jadi monster....hehehehe

    ReplyDelete
  11. oiiitt, top mne ade buat pemedahan la :P

    ReplyDelete
  12. ehh , TOP tak buat plastic surgery , okay . just dia gemuk sikit dulu. that's all

    _Dami_

    ReplyDelete
  13. Diorang plastik sekurangnye diorang tak busuk hati dengan artis malaysia.Nazim Othman minat Big Bang okey...macam mana aku tahu?semasa aku pergi konsert big bang kat malaysia aku nampak dia okey.Jadi jangan ingat artis malaysia tu benci sangat k-pop banjet-banjet kat twitter kutuk itu kutuk ini padahal suka.

    ReplyDelete
  14. Dulu aku mmg benci gile aar korea. Tapi lepas aq tengok G-DRAGON kt M Countdown aq dh mula mint korea hehehe
    :D

    ReplyDelete