KALAU ANDA TAK KLIK GMBR NI , MAKNANYA ANDA BUKAN KPOP LOVER SEJATI

ads ads ads ads ads

Thursday, 9 June 2011

beli album mblaq

hari tu saya ada beli album mblaq yg local version punya je la , ada kawan aku tu dkt fb beli yg korea version punya , bila dibandingkan dia punya lagi gempak ~ aku punya biasa2 je : (   , tapi tak pe , dah terbeli simpan je la , dkt bawah ada gambar , korang banding je la ye ^^

local  version ( aku punya )






 korea version ( my friend  punya )






2 comments:

  1. Bersyukur lah dengn ape yang ade

    ReplyDelete
  2. mmg bersyukur pun , sapa kata tak syukur ? hehehe ^^

    ReplyDelete