KALAU ANDA TAK KLIK GMBR NI , MAKNANYA ANDA BUKAN KPOP LOVER SEJATI

ads ads ads ads ads

Saturday, 21 May 2011

LAKI MINAT KOREA PONDAN !!!

hahahahahasan mutalib....nih laa statement paling jelas tahap tertinggi makhluk haty busuk tuh...da abis modal nak kutok korea now nak kutok org yang minat korea plak hikhikhik....meh laa tala kakak or adk pompuan ko law nk taw aku pondan ke tak...tgk kalau tak buncit dorg nanti kompom pondan kekekeke



enough!!!!!!!!!!!!!(wah speking akuh) ehh pe beza org laki minat korea dengan minat bunkface????ape sebab bunkface tuh men lagu pop punk maka laki yang minat bunkface tuh jantan sangat laa???ishhh kolot nye fikiran...isu ape yang kite minat nih sangt laa subjektif..minat seseorg tak menunjukkan keperibadian laa cendolll...nak2 benda yang membabitkan hiburan nih...alahai nak sumpah seranah pon tak selera laa...sebab fikiran makhluk haty busuk ni terlampau dungu...berbicara dengan kanak2 tadika lebey mudah dari dorg yang cukup sifat tapi jiwa longkang

NIH NAK BAGI TAU SIKIT MANGKOK2 OIT...kebanyakan laki yang minat korea ...nih dorg lebey minat group2 pompuan..group2 lelaki tuh sampingan jek...normal laa tuh...kalau minat group2 laki pon tak de masalah pon...dulu zaman2 backstreet boy,n'sync,westlife...kalo kat malaysia 4u2c,KRU,NICO,KOOL pon ramai laki minat...tak de plak org nak komplen laki yang minat dorg tuu pondan...elok jek haku tengok...

jadi kesimpulannya...korg minat laaa sape2 pon...kalau dah takdir korang tuh pondan ke gay ke tomboy ke lesbo ke tua muda miskin kaya melayu india cina hatta arab sekali pon...kalau da minat nak buat macam mana..siapa anda tak de kena mngena dengan korea/kpop...minat still minat...fullstop.


18 comments:

  1. aku tulis punya panjang , korang komen GREAT je ?? hampeh tul .. hahahha : )

    ReplyDelete
  2. daebak ! btol la tu . minat or x tu sume bgantung kt dri sndr .. kite x ley pakse org na minat or x minat ssuatu tu .. rite :)

    ReplyDelete
  3. u forgot to include JYJ/DBSK in ur poll la honey...^^

    ReplyDelete
  4. erm sorry lah, ,ak komen nih, ,ak minat k-pop just group boy je, ,girl ak minat snsd nan 4minute je, ,yg laen terlampau gedik sgt. .

    ReplyDelete
  5. x pe x pe , lain orang lain pendapat ^^

    ReplyDelete
  6. my friend dulu tak minat kpop ...
    lepas digoda dengan lagu lagu kpop ..
    sekarag dah minat 2PM
    dia asyik Hands up hands up je sekarang nih ...

    ReplyDelete
  7. i like it! saya pun peminat korea dari sy umo 15 tahun g.mase tuh tgah femes tvxq.dh lame kan.so bleh agak kn dh bp tahun..hehehehe,fighting untuk semua peminat korea.blah semua yg antis tuh,buang karan jer~

    ReplyDelete
  8. saya sokong awak 100 peratus . saya LELAKI .. tapi saya memang betul2 fanatik dengan B2ST ... tapi saya ni bukannya PONDAN dan GAY pun ... saya jalan macam lelaki dan berpakaian lelaki .. dan masih bernafsu dgan pompuan bukannya lelaki .. saya memang sayang B2ST.. tapi x bermaksud saya cinta dan nak GAY dgan diorang .. sbb sya anggap diorang mcm abang angkat saya .. sbb bukan mereka handsome ke ape ke .. sebab .. performance diorang memang lain dri yang lain ...

    ReplyDelete
  9. lahanat punyer gay....!

    ReplyDelete
  10. kpop gay forever...shit !

    ReplyDelete
  11. agree!!x semestinya lelaki minat kpop gay..yg ckp tue cume jeles je lebih ngan dorg tue..hahhaa

    ReplyDelete